Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7
ŽABIČKY - Plavecký kurz 8. lekce
8
Kurz bruslení
9 10 11
12 13 14
ŽABIČKY - Plavecký kurz 9. lekce
15 16 17 18
19 20 21
ŽABIČKY - Plavecký kurz 10. lekce
22
Kurz bruslení 2. lekce
23 24 25
26 27 28 29
Kurz bruslení 3. lekce
30 31 1
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Obědy > Tomatová rybí polévka

Tomatová rybí polévka



Ingredience: 

  • kořenová zelenina 
  • tuňák ve vlastní šťávě (1-2 konzervy)
  • protlak 
  • těstoviny do polévky (zde použité mušličky)
  • česnek, cibule, bazalka, sůl, paprika sladká 

Postup:

Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme. Přidáme kořenovou zeleninu a necháme restovat. Poté přidáme sladkou papriku, česnek a protlak. Vše krátce orestujeme a zalijeme vývarem. Přidáme tuňáka a přivedeme k varu. Polévku lehce zahustíme jíškou a na závěr vložíme uvařené těstoviny a bazalku. Dochucujeme dle vlastní chuti.