Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27 28 29 30
KURZ BRUSLENÍ - 3. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
31 1 2
3 4 5 6
KURZ BRUSLENÍ - 4. lekce
7 8 9
10 11 12 13
KURZ BRUSLENÍ - 5. lekce
14 15 16
17 18 19 20
KURZ BRUSLENÍ - 6. lekce
21
VČELIČKY - Relaxační místnost
22 23
24 25
KOŤATA - Masopustní veselice
26 27
KURZ BRUSLENÍ - 7. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
28
KURZ BRUSLENÍ - 8. lekce
1 2
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Obědy > Tomatová rybí polévka

Tomatová rybí polévka



Ingredience: 

  • kořenová zelenina 
  • tuňák ve vlastní šťávě (1-2 konzervy)
  • protlak 
  • těstoviny do polévky (zde použité mušličky)
  • česnek, cibule, bazalka, sůl, paprika sladká 

Postup:

Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme. Přidáme kořenovou zeleninu a necháme restovat. Poté přidáme sladkou papriku, česnek a protlak. Vše krátce orestujeme a zalijeme vývarem. Přidáme tuňáka a přivedeme k varu. Polévku lehce zahustíme jíškou a na závěr vložíme uvařené těstoviny a bazalku. Dochucujeme dle vlastní chuti.