Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Obědy > Tomatová rybí polévka

Tomatová rybí polévka



Ingredience: 

  • kořenová zelenina 
  • tuňák ve vlastní šťávě (1-2 konzervy)
  • protlak 
  • těstoviny do polévky (zde použité mušličky)
  • česnek, cibule, bazalka, sůl, paprika sladká 

Postup:

Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme. Přidáme kořenovou zeleninu a necháme restovat. Poté přidáme sladkou papriku, česnek a protlak. Vše krátce orestujeme a zalijeme vývarem. Přidáme tuňáka a přivedeme k varu. Polévku lehce zahustíme jíškou a na závěr vložíme uvařené těstoviny a bazalku. Dochucujeme dle vlastní chuti.