Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27 28 29 30
KURZ BRUSLENÍ - 3. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
31 1 2
3 4 5 6
KURZ BRUSLENÍ - 4. lekce
7 8 9
10 11 12 13
KURZ BRUSLENÍ - 5. lekce
14 15 16
17 18 19 20
KURZ BRUSLENÍ - 6. lekce
21
VČELIČKY - Relaxační místnost
22 23
24 25
KOŤATA - Masopustní veselice
26 27
KURZ BRUSLENÍ - 7. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
28
KURZ BRUSLENÍ - 8. lekce
1 2
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Obědy > Hovězí (vepřové) na houbách

Hovězí (vepřové) na houbách



Hovězí (vepřové) na houbách

Ingredience:

  • hovězí maso (vepřové)
  • 1 cibule 
  • sůl, pepř
  • sušené houby (množství dle chuti)
  • mouka na zahuštění

Postup:

Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme. Až cibulka zesklovatí, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, (nebo vepřové), sůl, pepř a orestujeme. Poté přidáme namočené sušené houby (nejlépe z předešlého dne). Necháme dusit do měkka a na konec zahustíme jíškou. Za občasného míchání vaříme ještě alespoň 20 minut.

Podáváme s rýží