Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6
NÁVŠTĚVA TŘÍ KRÁLŮ
7 8 9
KURZ BRUSLENÍ - 1. lekce
10 11 12
13
LYŽAŘSKÝ KURZ
14
LYŽAŘSKÝ KURZ
15
LYŽAŘSKÝ KURZ
16
LYŽAŘSKÝ KURZ
17
LYŽAŘSKÝ KURZ
18 19
20 21 22 23
KURZ BRUSLENÍ - 2. lekce
24
VČELIČKY - Relaxační místnost
25 26
27 28 29 30
KURZ BRUSLENÍ - 3. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
31 1 2
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Obědy > Hovězí (vepřové) na houbách

Hovězí (vepřové) na houbách



Hovězí (vepřové) na houbách

Ingredience:

  • hovězí maso (vepřové)
  • 1 cibule 
  • sůl, pepř
  • sušené houby (množství dle chuti)
  • mouka na zahuštění

Postup:

Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme. Až cibulka zesklovatí, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, (nebo vepřové), sůl, pepř a orestujeme. Poté přidáme namočené sušené houby (nejlépe z předešlého dne). Necháme dusit do měkka a na konec zahustíme jíškou. Za občasného míchání vaříme ještě alespoň 20 minut.

Podáváme s rýží