Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6
NÁVŠTĚVA TŘÍ KRÁLŮ
7 8 9
KURZ BRUSLENÍ - 1. lekce
10 11 12
13
LYŽAŘSKÝ KURZ
14
LYŽAŘSKÝ KURZ
15
LYŽAŘSKÝ KURZ
16
LYŽAŘSKÝ KURZ
17
LYŽAŘSKÝ KURZ
18 19
20 21 22 23
KURZ BRUSLENÍ - 2. lekce
24
VČELIČKY - Relaxační místnost
25 26
27 28 29 30
KURZ BRUSLENÍ - 3. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
31 1 2
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Svačiny > Pernik s povidly

Pernik s povidly



Šumavské těstoviny

Ingredience: 

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do perníku
  • 2 lžičky prášku do pečiva (nebo jedlá soda)
  • 1 lžička skořice
  • 30 g kakaa
  • 4 polévkové lžíce povidel
  • 1 1/4 hrnku mléka

Postup:

Vše důkladně rozmícháme. Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 stupňů. Můžeme polít čokoládou a posypat kokosem nebo drcenými ořechy.