Fulltextové vyhledávání 2.0

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27 28 29 30
KURZ BRUSLENÍ - 3. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
31 1 2
3 4 5 6
KURZ BRUSLENÍ - 4. lekce
7 8 9
10 11 12 13
KURZ BRUSLENÍ - 5. lekce
14 15 16
17 18 19 20
KURZ BRUSLENÍ - 6. lekce
21
VČELIČKY - Relaxační místnost
22 23
24 25
KOŤATA - Masopustní veselice
26 27
KURZ BRUSLENÍ - 7. lekce
SLUNÍČKA - Canisterapie
28
KURZ BRUSLENÍ - 8. lekce
1 2
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Větrovský receptář > Obědy > Vepřový plátek v jemné lahodné omáčce s bramborovou kaší

Vepřový plátek v jemné lahodné omáčce s bramborovou kaší



Vepřový plátek v jemné lahodné omáčce s bramborovou kaší

Ingredience:

  • Vepřová pečeně
  • Cibule
  • Hořčice
  • Tymián
  • Worcestrová omáčka
  • Máslo 
  • Sůl, pepř
  • Hladká mouka na zahuštění 
  • Máslo

Postup:

Plátky vepřové pečeně osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. Ve zbylém tuku osmažíme cibulku, zalijeme vodou, zahustíme jíškou z másla a hladké mouky. Povaříme a dochutíme solí, hořčicí, worcestrovou omáčkou, tymiánem, a nakonec přidáme utřený česnek.

Podáváme s bramborovou kaší.